hmm najbardziej z nich nie podoba mi się ten Zibi 2008 czy jakoś tak, ma 3 silne wiochy i jest otoczony przez swoich, chciałem go jakoś "ugryźć" ale nie mam na to pomysłu. Jak wezmę wiochę bliżej niego nie wiele mi to da . No nic w każdym bądź razie priorytetem jest przejmowanie ich wiosek, jak stracą następnych graczy rozpadną się samoistnie
Swoją drogą skoro robią czystki dlaczego nie wyżucili tego typa?
Współrzędne: 462|395
Punkty: 3.990
Gracz: Lord Darius
Jadę go od prawie początku gry a oni nic sobie z tego nie robią, czasami też ładnie można z niego wyciągnąć. Nie wiem na czym miała by ta selekcja polegać, ale widocznie sugerowali się jedynie punktami ;]
może gościu jest wystawiony jako wabik Ty zajmujesz się nim a oni w między czasie robią armie u siebie , on jest zadowolony bo w w sojuszu tamten sojusz bo atakujemy jego a my bo coś zawsze się z niego wyciągnie kółko się zamyka wszyscy teoretycznie szczęśliwi - tak sobie główkuje
nie no ja tam śle max 100 koników dziennie, plus kilka białych dla rekonesansu, troszeczkę się rozwija ale chyba tylko po to by w przyszłości ktoś inny miał mniej problemów z budową ;], jak to się mówi "w przyrodzie nic nie ginie "
Słuchajcie jesli macie juz grubego i macie blisko Infi to teraz jest najlepszy moment do ataku,dlatego że chyba Infi po raz pierwszy zaczęło sobie pomagać ale niewielka ilość osób więc wielu będzie osłabionych.Wzmocnili deffem Mieszkoxx i Leone w sumie stoi u nich ok 15k giemków i 10k templariuszy nie wiem ile CR a wszystkie te siły ze względu na moje skromne sąsiedztwo:)
Mi osobiście pozostanie uderzyć gdzie indziej lub wezmę sie za GROM:)
to raczej nie idzie grubas, z moich obliczen wynika ze to zwykly atak, o ile wczesniej nie zostal gruby puszczony to jestesmy w domu. Wyslalem juz wsparcie. No niestety takie zycie ;/ wolal bym by cosack nie przeja tej wiochy