nom, umoczyli trochę woja, to wszystko. Ale jeśli mam być szczery... To im się chyba ciasno powoli robi ^^.
Z resztą jeśli chodzi o ifninity i wierzyć temu co mają w descu prowadzą sporo wojenek, nie wiem z jakim skutkiem ale na pewno duzo przy tym tracą (jeśli z resztą walczą tak jak z nami) Więc nie przeceniał bym ich jeśli chodzi o ilość wojska. A z organizacją też im chyba zbyt dobrze nie wychodzi. Poza pojedynczym przypadkiem kiedy Cosack "fuksem" przeją wiochę nic praktycznie nie straciliśmy. Osobiście bym się nimi nie przejmował, a jeśli chodzi o jakieś kontr-ataki wolał bym się wstrzymać do chwili kiedy reszta sojuszu ogra się trochę z przejmowaniem wiosek. W czasie kiedy mamy już 2-3 wiochy z jednej robimy offa na maxa a drugą na defa/zwiad. Koordynujemy przejęcia razem z 2-3 wioskami które mają grubego. Wtedy przebiega to szybciej, sprawniej i z mniejszymi stratami
Niezrzeszony
Dzieki ziomki za pomocy, dzieki wam przetrwalem dwa kolejne ataki. niestety nie mam warunkow w internacie do pelnej gry. dlatego chcialem was prosic o pozostawienie wojsk do czwartku za tydzien gdy bede w domu i bede mogl sprawnie dzialc:) z gory dziekuje i jeszce raz dzieki za pomoc
Wynik meczu =W= vs Infiniti 4-1 to jest ostatnia bramka:)
Temat: Thores podbił Peterhof (494|387)
Odebrane: 16.04.2009 12:08:24
Napastnik wygrał
Szczęście: -8%
(Z punktu widzenia napastnika)
Morale: 96%
Napastnik: [player]Thores[/player]
Osada: [village]494|388[/village]
Ilość:
2.040
820
210
1
Straty:
Przetrwać:
2.040
820
210
1
Obrońca: [player]Leone[/player]
Osada: [village]494|387[/village]
Ilość:
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Straty:
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Przetrwać:
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Zmiana akceptacji: Aprobata spadła od 17 do -9

Niezrzeszony
Mam zamiar doc komus zast. na majowke teraz jestem juz w domciu bo przyjechalem szybciej i jest narazie dobrze