W tym temacie zajmiemy sie dwoma graczami którzy zlekcewarzyli przegląd wojsk a co za tym idzie zlekcewarzyli całą naszą społeczność.Zatem pytam Was co mamy z nimi zrobić usunąć czy pozostawic dająć jeszcze jedna szansę.Proszę o wyczerpujące wypowiedzi.
Co do nicków,nie podaję ich bo nie chcę by ktokolwiek kierowł sie miejscem w rankingu tych graczy.Chodzi o to że jesli mamy ustalać wspólnie własne prawo,to powinno byc ono takie samo dla każdego.

Rada sojuszu
Ja nic do ukrycia nie mam i będę mówił otwarcie. Jeśli nie znajdą jakiegoś logicznego wytłumaczenia dlaczego zlekceważyli sobie nas powinni wylecieć... Nie potrzebni nam w sojuszu tacy gracze którzy chcą tu znaleźć schronienie. W przyszłości w czasie jakiejkolwiek wojny też będą dbać tylko o swój interes aby oni jak najmniej na tym stracili (jeśli w ogóle wezmą w niej udział).
xXxCRUELxXx napisał:
Ja nic do ukrycia nie mam i będę mówił otwarcie. Jeśli nie znajdą jakiegoś logicznego wytłumaczenia dlaczego zlekceważyli sobie nas powinni wylecieć... Nie potrzebni nam w sojuszu tacy gracze którzy chcą tu znaleźć schronienie. W przyszłości w czasie jakiejkolwiek wojny też będą dbać tylko o swój interes aby oni jak najmniej na tym stracili (jeśli w ogóle wezmą w niej udział).
Też jestem tego zdania !
Ja również. Tylko dobre wyjaśnienie powinno im dać drugą - ostatnią szansę na poprawe. Nasz sojusz jest niewielki ale za to lojalny i zdyscyplinowany co jest naszą siła, każde słabe ogniwo działa na naszą niekorzyść.
sądzę ze powinni sie wytłumaczyć a jeśli tego nie zrobią lub ich wytłumaczenie będzie kiepskie to powinni opuścic nasz sojusz ponieważ jak napisał xXxCRUELxXx nie potrzeba nam ludzi szukających u nas wzmocnienia i nie będących szczerymi wobec reszty.nie moga mieć specjalnych praw!!!
Nie no ja myślę ze nawet wytlumaczenie nie ma tutaj sensu poniewaz zarzad naszego sojuszu zapewne widzi w liscie czlonkow sojuszu kto sie loguje na KA, wiec nie ma sensu sie tlumaczyc skoro mieli zielone kropy tlumaczenie w stylu bo nie mialem jak sie zalogowac bedzie czysta sciema
xXxCRUELxXx napisał:
Popieram!
Rada sojuszu
Zwłaszcza że Thores zapewnił że nikt nie poleci! Po prostu zlekceważyli sobie nas;/ Takich graczy nam nie potrzeba...
No cóż faktycznie jeśli nie poddali się dobrowolnie przeglądowi to można snuć różne domysły , albo szukają schronienia albo szpiegują albo grają sobie bo grają . Nawet jeśli mają dobrą pozycje w sojuszu to w razie zagrożenia nie będzie na nich można liczyć.Więc uważam że tak zwani statyści nie są nam potrzebni,lepiej niech nas będzie mniej ale aktywnych i takich co zawsze będą pomocni . pozdrawiam