A więc tak, myślę że po tym wszystkim co się stało od momentu w którym nasze byłe kierownictwo odeszło potrzebujemy przeprowadzić wolne referendum na temat tego jak powinien wyglądać skład naszej rady. Na początek chciałbym to przedyskutować z wami. Myślicie może o jakimś poszerzeniu/zmianie zarządzania, podzieleniu obowiązków itd itp. Może o utworzeniu jakiejś rady delegatów z sojuszu(tzn. szefostwo jest nie zmienne, a rada wybierana raz na x czasu stanowi funkcję doradczą itd itp.). Chodzi tutaj o ogólny system jaki miał by sprawować władzę nad sojuszem.
Rada sojuszu
Jeśli chodzi o rozszerzenie rady to wydaje mi się że najlepiej włączyć do niej Wqurwik i DevilFire ponieważ udzielają się często na forum, no chyba że oni sami nie będą chcieli^^
No i jakiś podział obowiązków by się przydał;] Wtedy nasz sojusz będzie jeszcze bardziej zorganizowany:)
Jak dla mnie wybory mogą byc,ale co do poszerzenia jestem przeciw no może brakuje mi stratega z prawdziwego zdarzenia,ale u nas nie widzę takiej osoby najprawdopodobniej największe doswiadczenie w tej kwesti ma obecna rada.