Ej bez jaj pisaliście że trzeba hrabie wysłać z 4 razy zanim się wioskę przejmie to ja sobie go wysłałem raz i poszedłem na impreze teraz patrze a tu nie dość że ją podbiłem to jeszcze mi ją sprzątnął ten debil ;[ ;/
To teraz po za tym zaczynajcie gop atakować puki ma siły rozbite moze sie wam uda... Ja stracielem całego offa ;/
Ostatnio edytowany przez zaqwe666 (2009-04-12 07:02:43)
pokaz raporty
nic nie ma rozbitego, defa ma, a off atakujac na twojego offa prawdopodobnie nic nie zmalal. Jedynym realnym planem podbicia cosacka jest zbiorowy atak grubasow, na niego. Ale jest tez przezkoda, on jest od nas za daleko ;/
Jesli przejąłeś wioche jednym atakiem to swiadczy o tym że ktoś(Cossack)był w trakcie jej przejmowania i zdążył juz zbic poparcie.Ale to swiadczy o tym że wiocha była pusta więc na czym straciłeś ten off???
Na tym że myślałem że wyśle wojsko a ono wróci a mi się podbiła wioska wojsko w niej zostało a Cossack mnie w tym momęcie zaatakował ;/ i buba nie mam wioski hrabiego i wojska... Już się odbudowywuje ale teraz Cosack ma 2 wioski ;/
xD no zast bedzie dobrym rozwiazaniem. Fakt to jest pech, ale nastepnym razem kazde przejecie powinno byc skonsultowane z rada/ogolnie calym sojuszem.
No off po przejeciu zostaje w wiosce jako "wsparcie", wiec stracil przy "obronie"