Oto tresc rozmowy jaka przeprowadzilismy z wodzem Demokracji Wojenej,wiec jak widac najlepsi z nas beda u nich mile widziani,ale poki co wynegocjowalismy niepisany sojusz
Thores dzisiaj w 22:21
bardzo mnie to satysfakcjonuje i licze na owocna wspolprace ktora zreszta juz sama sprobuje podjac z jednym z Waszych graczy
Bodget dzisiaj w 21:13
Mam nadzieję. Czekam w takim razie na info. Mogę jedynie obiecać, że nie będzie aktów ataków z naszej strony na członków Waszego sojuszu.
Thores dzisiaj w 21:12
Widzisz to sporo nas łaczy,my z kolei nie podpisujemy PONow,a sojusz planujemy miec jedynie jeden. Aco do fuzji jak najbardziej,ale jeszcze nie w tym terminie. Jak juz napisalam chcemy pogonic troche Infinity bedac jeszcze w tym sojuszu. Co do graczy ktorzy by znalezli sie w Waszych szeregach wierz mi ze wybiore tylko takich ktorzy na to zasluguja,a mam w tym spore doswiadczenie
Bodget dzisiaj w 21:09
Sojuszy nie podpisujemy. Możemy przeprowadzić jedynie fuzję (tylko najlepszych). Jest nas już sporo, więc nie możemy brać za dużo ludzi. Zwłaszcza po kilku ludzi blisko siebie.
Thores dzisiaj w 21:05
co do wojska kazdy z graczy ktorych mialam na mysli posiada dostateczna ilosc wojska,o to sie nie martw.
a co do lojalnosci i pozostalych pomimo ze opuscili nas zalozyciele tego sojuszu (odeszli do Infinity) postanowilismy sprobowac go utrzymac a przy okazji napsuc im troche krwi,co zreszta juz czynimy, wiec masz odpowiedz.
Niemniej chcielibysmy wspolpracowac z Wami poki co w ramach sojuszu i w zaleznosci od tego jak potoczy sie dalsza sytuacja dojsc do Was w terminie pozniejszym. Chcemy udowodnic naszym sprzedajnym zalozycielom ze bez nich damy sobie rade i ze nie byli takimi swietymi krowami jak im sie wydawalo.
Pozdrawiam.
Magda
Bodget dzisiaj w 20:47
oczekuje dużej ilości wojska. Potężna armia to podstawa w naszych szeregach, oraz lojalności, wierności i poświęcenia.
Tyle
Thores dzisiaj w 13:40
wiec??
Thores w 20.03. w 18:57
Tak są stosunkowo niedaleko.Opis???czego oczekujesz???
Bodget w 20.03. w 11:50
Patrzyłem. Jeżeli reszta jest niedaleko Ciebie to może być. Prosiłbym tylko o dokładny opis każdego z Was. Nie przyjmujemy byle kogo.
Thores w 20.03. w 08:00
Popatrz pierw na moje położenie,ono może stanowić pkt odniesienia:)
Thores w 20.03. w 07:58
Jesteśmy na sąsiednim k ale też niedaleko Waszych graczy,a co do położenia jest wystarczające do pomocy i ataku,możesz mi wierzyć
Bodget w 20.03. w 07:54
Musiałbyś podać nicki, a ja sprawdzę położenie wiosek.
Pozdrawiam
Thores w 20.03. w 07:37
Nasz sojusz powoli zaczyna sie rozpadać,więc piszę do Ciebie w imieniu swoim i kilku innych graczy.Chcielibyśmy do Was dołączyć choc finalnie jeszcze nie wiem w jakiej liczbie lecz liczba ta nie przekroczy 8 osób.Graczy wybrałem na podstawie wskażnika agresji,samowystarczalności,stanu wojsk,oraz zaangarzowania i wieku.Myslę że wszystkie te elementy są istotnymi dla zachowania właściwych regół czy to gry czy stosunków międzyludzkich.
pozdrawiam
Thores.
Hmm nie wiem, nie chcę narazie rezygnować z tego sojuszu. Nie dopuki sytuacja nie będzie krytyczna. DW jest zdaje się dobrym sojuszem, jednak to K44 głównie wokół nas nie ma ich zbyt wielu więc tak czy owak zagrożenia nie stanowili.
Jeśli zaś chodzi o opuszczenie krwi tym co nas zdradzili to na poczatek proponował bym pomyśleć nad przejęciem Draco84. I mówię tu o przejęciu nie zfarmieniu. Osobiście w tym pomogę. Zrobić to trzeba z dwóch powodów.
1) Dlatego że jako założyciel nas zostawił (osobiście wolał bym głowę Cosacka ale to nie realne)
2) Pokazać swoim że potrafimy ludziom zagroźić
Prowadze rozmowy z Leone, zdaje się że może uda mi się go przekonać by dołączył do nas. W zasadzie ufam mu bo rozmawiałem z nim już trochę pod czas pierwszego jego odejścia. Więc jeśli to się uda Draco zostanie sam Ten Mieszko XX raczej mu nie pomoże. Ja przygotuje pierwszy atak ale dopiero kiedy ktoś z was dorobi się grubasa, mam nadzieje ze draco też w niego inwestuje. Taka inwestycja mocno gracza osłabia więc jeśli tylko przejmie jakąś wioskę, czeka go niemiła niespodzianka z mojej strony ;]
Na południe odemnie jst mocny gracz DW w postaci PkEmperor i najprawdopodobniej w razie czgo mi pomoże więc swój deff będę mogła przerzucić gdzie indziej.
No własnie zbieram na grubego jeszcze połowa:/Ale wojo mam na bank mocniejsze od Draco.
Dał mi zast kilka dni temu i miał podówczas dużo pik coś koło 700 natomiast mieczy ok 150 tyle jeśli chodzi o deff natomiast off był w opłakanym stanie:)Lecz sądzę że biorąc pod uwage to że jest "blisko"mnie i wie jakimi siłami dysponuję mógł coś doprodukować....A tak swoją drogą to trochę z nim pogadałam i zobaczymy może byc ciekawie:)Jutro dam szczegóły
Rada sojuszu
Ja na grubasa będę zbierał dopiero jak odbuduje ofa... to zajmie mi jeszcze z 1-2dni;/
grubas to duży wydatek, jeśli mamy przejąć draco będziemy potrzebować naprawde dużego offa, dwóch go jedzie jeden przejmuje. Jeśli pierwszy atak nie zbije mu przynajmniej 3/4 defa może być ciężko. Najpierw trzeba się upewnić że nikt mu defa nie podeśle. ;]
no nic, problem nie jest naglący. Puki nie będziemy mieli realnej możliwości przejęcia jego wiochy nie ma sensu się w to pakować. Chciałbym zauważyć że infi mogą mieć problem jeśli chodzi o ataki jakich się podejmują. Mianowicie nie mogą wklejać raportów ;] a to jest duże utrudnienie
Rada sojuszu
Wstrzymaj się troszkę;p Nie cierpliwość jest zgubą xD
tak ale nie śpieszmy się z tym grubasa trzymaj w ryzach. Zmieniłem trochę opis sojuszu, tamten nic nie wnosił i niczego nie przekazywał. Mamy 1000 znaków więc, wykorzystajmy je na jakieś konkrety ;]