Kolega był z nami w TEMP pózniej w starym =W= nastepnie na skutek konfliktu z Cossackiem o przegląd wojsk doszedł do Infi zanim jeszczee Cossack tam sie znalazł.Naturalnym było ze stał sie wrogiem po dojściu Cossacka obecnie chce do nas dojśc ponownie.Jak przejmowałem Draco tylko On dosłał znaczące wsparcie,teraz po przejęciu Leone tylko jego wojska w znaczącej sile idą jako wsparcie więc pomaga a to duży plus poniżej zamieszczam rozmowę z nim.Czytać od dołu
Thores dzisiaj w 13:06
Ok tylko jedno,myslisz że Twój deff wystarczy???
Jeśli nie to napisz gdzie masz braki a tam Cie wesprzemy.
Zibi2008 dzisiaj w 13:03
Ja przejmuje wioche na północy.Jak ustawie defa na nowo to przejde do was.
Thores dzisiaj w 13:00
Wiesz nie mamy zamiaru dawać komus prezentów
Thores dzisiaj w 12:59
Wiesz jesli będziemy miec Twoja jasna deklaracje to nie bój sie potrafimy zabezpieczyć Twoje interesy:)
Zibi2008 dzisiaj w 12:57
Właśnie o tym myśle.
Thores dzisiaj w 12:56
Wszystko zależy od Ciebie,do niczego nie zmuszam i nie namawiam:)Jesli sie zdecydujesz to należałoby Twoje przejście odpowiednio przygotować pod kontem militarnym:)
Zibi2008 dzisiaj w 12:53
A już muszę tę deklaracje składać.
Thores dzisiaj w 12:37
Miło to słyszeć
Jako że osobiście darzymy Cie sympatia(Ja i Darek)zapewne przez zbliżony wiek:)Zapytam chcesz do nas???
Zibi2008 dzisiaj w 12:34
Organizacja u was jest dużo lepsza. Więc mój sojusz nie odniesie sukcesu.
Thores dzisiaj w 12:31
Wiesz u nas z ta pomocą jest lepiej,choć do doskonałości dużo brakuje ale pracujemy nad tym by to poprawić
Thores dzisiaj w 12:24
To Cie rozczaruje jeszcze jeden,ale On tez jest na lini ognia wiec pewnie dlatego:)
Nawiasem mówiąc miałam do Ciebie napisać odnośnie tego wsparcia bo...to troche żenujące zważywszy na Wasza liczebność.
Zibi2008 dzisiaj w 12:21
Nie ,bo wiem że nikt.
Thores dzisiaj w 12:20
Dzieki Zibi choc to Waszym kosztem:)Nawiasem mówiąc interesuje Cię kto jeszcze prucz Ciebie wysłał wsparcie???
Zibi2008 dzisiaj w 12:19
Gratulacje!!!!!.
pozdrowienia.
Thores w 09.04. w 20:40
Wiesz mówiąc szczerze to myslę że mentalnie bys bardziej pasował do nas jest tu kilku "seniorów"
Thores w 09.04. w 09:56
I słusznie postepujesz:)
Thores w 09.04. w 09:55
Ale dzieki za odp teraz wiem dlaczego po tym jak odeszłeś i mówiłam by napisał do Ciebie,twierdził że nie odpisujesz:)
Szkoda że sama nie napisałam.
Zibi2008 w 09.04. w 09:55
Być nmoże to on bo był w radzie i teraz też jest.
Przyglądam mu sie.
Thores w 09.04. w 09:53
Prawdopodobnie to Twój obecny współplemieniec Cossack,który wykazał sie juz u nas,a z tego co widzę teraz zaczyna u Was:)
Zibi2008 w 09.04. w 09:51
Był tam taki jeden miał chyba duże ambicje. Był w radzie, teraz to nie pamiętam, nie istotne.
Po sprawie.
Pozdrowienia
Thores w 09.04. w 09:36
Chwilka kto chciał Cię wyrzucic??
Zibi2008 w 09.04. w 09:29
Chcieliście mnie wyrzucić, więc sam odeszłem
Thores w 09.04. w 09:17
Pamietam jeszcze z TEMP kiedy sie przedstawiałes że raczej należysz do tej starszej częśći miłośników strategii.Jeśli mnie pamięc nie myli masz 38 lat,więc podobnie jak ja(37) nastepnie trafiłes do dawnego =W=,z którego odeszłeś jesli pozwolisz zapytam:
Jakie były wtedy przyczyny Twojego odejścia???
pozdrawiam
Thores.
Rada sojuszu
Ciekawie będzie jak dojdzie do nas^^