Infi sie rozlatuje więc uznałem że dobrze byłoby zaprosić kilku graczy od nich do nas,oczywiście takich z którymi nie mamy zatargów.Zaprosiłem 5 graczy i zobaczymy co z tego wyjdzie.Czas pokazał że to my przetrwaliśmy zarówno próbę sił jak i próbę czasu więc teraz pozostaje nam iść dalej do przodu tak by rzeczywiście zdominować K34.
być może i jest, ale to i tak nic nie zmienia. Im więcej chłopa tym więcej zamieszania i trudniej im będzie to ogarnąć. O ile zaraz się nie rozleci. Myślę że to w żaden sposób nie zmienia naszej polityki wobec nich. Z dystansem przejmujemy co się da. Ich najmocniejszy gracz ma 6 wiosek, reszta kisi po 4 jak na razie, i jest im już ciasno ;]. Zastanawiam się kiedy zaczną przejmować swoich ;]
Zrobili niezłą masówkę swoją drogą ;], trochę nowych faremek przybędzie ^^
W ich przypadku ilośc nie idzie w parze z jakością,przyjeli jedynie taktyke taka jak WS lub GROM czyli "mamy duzo pkt to inni sie będą nas bać" i pewnie spora częśc sie na to złapie,ale ja nie widzę powodu by sie ich obawiać
Ale nie wiem czy zauważyliście jak ich się gęsto zrobiło... Albo będą próbowali nas rąbać, w co wątpię gdyż jak znam życie nie zgrają się ; albo powybijają się nawzajem
Jednak nie lekceważmy ich bo na pewno kilku się na nas rzuci.
Temat: RĘBAJŁO atakuje Szkodniczek Osada (490|380)
Odebrane: 22.04.2009 11:46:23
Napastnik wygrał
Szczęście: 22% (Z punktu widzenia napastnika)
Morale: 100%
Napastnik: [player]RĘBAJŁO[/player]
Osada: [village]491|382[/village]
Ilość: 1.879
683
164
1
Straty:
Przetrwać: 1.879
683
164
1
Obrońca: [player]Szkodniczek[/player]
Osada: [village]490|380[/village]
Ilość: 0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Straty: 0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Przetrwać: 0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Łup: 24.338
24.471
24.621 (73.430/73.430)
Uszkodzenia spowodowane przez tarany:
Mur miejski uszkodzony z poziomu 15 na poziom 7
Zmiana akceptacji: Aprobata spadła od 100 do 79
Hmmm a niby miało byc tak że aprobata zbija się od 25 do 35 przy ataku. A tu taki kwiatek
no wlasnie tez tak mialem 13 mi raz zbilo jgnoje jednym slowem ahhh
a racja az pachnie do moich wioch tymi faremkami z Nw musze przejac tego clarisona jest tak blisko i ma fajna osade wiec musze go przejac juz szykuje sie a tak nie ladnie czerwono wyglada na mapie hehe