Czy ma ktoś z was zaproszenie do infi?? mozę by zrobić taki wymyk, wskoczyć do nich na forum i skojarzyć co tam się dzieje?
odrazu można kopiować tutaj (w koncu link, login i pass nie znikają ;])
Rada sojuszu
Ja niestety nie mam. Też wcześniej myślałem żeby podrzucić im kogoś zeby sprawdził co u nich na forum piszą;]
Wiesz, ja w sumie też ale to by pozwoliło nam sprawdzić czy oni czegoś takiego nie robią u nas. Ja mam zapa ale mnie odrazu wywalą. Potrzeba kogoś kto jest bardziej neutralny ;]
macie kogoś zaufanego kto ma zapa do Infi? Poważnie myślę że mamy u siebie kreta. Ostatnio kilku do nas dołączyło, kilku się nie odzywa. Myślę że powinniśmy zinfiltrować to środowisko za pomocą kontrwywiadu. Może wielu nie popierać tej metody, ale koniec końców dzięki temu wygrywało się największe wojny.
Ciekawe czy rębacz ma zapa. On wydaje się godny zaufania ;]
hmmm ;], to może kogoś innego, pisałem z leone i podejrzewam że ktoś nieporządany tutaj siedzi.
Leone dzisiaj w 00:58
no tak.. dobrze, że Wy wiecie, co u Was
blackhaber w 25.03. w 22:04
jak sam zdążyłeś zauważyć, jest ich więcej. Twój atak powinien ci coś na ten temat powiedzieć. Z reszta jak wszystkie ataki z infi. Szkoda że nie wiecie co się u was dzieje.
powodzenia...
Leone w 25.03. w 21:25
Uznajesz go za niewłaściwy? Cóż, w =W= dobrych graczy jest dwóch - Ty i Thores. Reszta padnie.
blackhaber w 25.03. w 15:32
Kolego drogi dokonaleś niewłaściwego wyboru.
Przykro mi
pozdrawiam