Thores dzisiaj w 22:14
My podobnie:)choć obecnie głównie z Infi,ja w tej walce jestem chwilowo bierna ale tylko do jutra,bo zmieniam położenie:)
A mamy już za sobą dwie wygrane wojenki z nieistniejącym już sojuszem TEMP i Undead Wariors
Bodget dzisiaj w 22:10
Hehe widać, że macie potencjał. Chętnie bym Was wszystkich przygarnął... no ale nie możemy przeginać. U nas myślę, że do soboty wyleci z 10 osób... Szukam takich graczy jak Wy. Fajnie by było gdybyście się do nas szybko dołączyli i razem siekali tych frajerów. MY walczymy z każdym, bez żadnych wyjątków
Pozdro
Thores dzisiaj w 22:06
Oczywiście że by doszedł jest dobrym graczem:)choć militarnie chyba jestem lepsza:)
A co do planu to nie mamy jakieś sztywnego,wiesz mysleliśmy że wszystko się potoczy troche inaczej tzn:że nasi gracze nie wytrzymają naporu ataków Infi a tu doszło do cudu Infi nic nie zdziałało ponosząc przy tym duuuże starty:)I powiem szczerze że te masowe ataki podziałały tylko mobilizująco:)
Bodget dzisiaj w 22:00
mam nadzieję, że on też by do nas dołączył.
A macie w ogóle plan kiedy do nas dołączyć?
Thores dzisiaj w 21:57
Czekaj napisze do Ciebie w tej sprawie blackhaber
Bodget dzisiaj w 21:24
hymm... daj link jak możesz.
Thores dzisiaj w 21:00
Wiesz ale u nas wchodząc na forum wyświetla Ci sie forum zewnętrzne więc każdy chcący coś napisać musi tam wejść
Bodget dzisiaj w 15:46
Heh... spoko opcja, tylko u nas mało kto by na takie wchodził. W sumie lepiej, bo można wstawiać raporty, no ale
Nie wiem, ja bym wolał żebyście do nas dołączyli, my i tak wszystkich siekamy, więc jakieś tam Inf. nie zaszkodzi
Thores dzisiaj w 09:18
żle mnie zrozumiałeś jeśli chodzi o forum.My wcale nie korzystamy z forum oryginalnego w miejsce tego mamy zewnętrzne gdzie nie ma problemu z 1000 znaków i bb-code też działają(choć jeszcze nie wszystkie).
Bodget dzisiaj w 08:46
Nie chce mi się robić takiego forum i wiem, że mało kto by na nie zaglądał. Mieliśmy już propozycję takiego forum, ale odrzuciliśmy ją większością głosów.
Nam głównie zależy na tym aby pozyskać 5 - 9 dobrych graczy, w waszym rejonie.
na dzisiaj przewiduje czystki więc jak najszybciej potrzebujemy nowych ludzi.
A i mam pytanko, mógł bym poznać tych wybrańców? (nicki)
Pozdro
Thores dzisiaj w 08:42
Jak najbardziej jesteśmy zainteresowani współpracą
Obecna nasza sytuacja jest taka że wbrew wcześniejszym obawom co do wyniku konfliktu z Infi,zaczynamy ten konflikt rozstrzygać na naszą korzyść,tzn;daliśmy sie im "wyszumieć" w atakach,gdzie potracili masę wojska,a obecnie to my kontratakujemy,z efektami które będą większe jak sie do nich zbliżę ja i kilku innych:)
Mam taką propozycję zanim dojdzie do połączenia sił może stwórzmy jedno wspólne forum zewnętrzne(my takie mamy)z którego mogliby korzystać gracze obu sojuszy,co pozwoliłoby na szybszą integrację i poznanie się wzajemnie.Co Ty na to??
Bodget w 25.03. w 23:47
I jak tam? Jakiś spis ludzi zrobiony? Kiedy byście planowali do nas "ewentualnie" przejść? MY robimy właśnie czystki w sojuszu z farm i frajerów którzy nic nie robią dla dobra ogółu.
Będziemy potrzebowali kilku dobrych graczy, zlokalizowanych nieco dalej od nas. (za gęsto nas w niektórych miejscach).
Pozdro czekam na odpowiedz
Thores w 22.03. w 22:21
bardzo mnie to satysfakcjonuje i licze na owocna wspolprace ktora zreszta juz sama sprobuje podjac z jednym z Waszych graczy
Bodget w 22.03. w 21:13
Mam nadzieję. Czekam w takim razie na info. Mogę jedynie obiecać, że nie będzie aktów ataków z naszej strony na członków Waszego sojuszu.
Thores w 22.03. w 21:12
Widzisz to sporo nas łaczy,my z kolei nie podpisujemy PONow,a sojusz planujemy miec jedynie jeden. Aco do fuzji jak najbardziej,ale jeszcze nie w tym terminie. Jak juz napisalam chcemy pogonic troche Infinity bedac jeszcze w tym sojuszu. Co do graczy ktorzy by znalezli sie w Waszych szeregach wierz mi ze wybiore tylko takich ktorzy na to zasluguja,a mam w tym spore doswiadczenie
Bodget w 22.03. w 21:09
Sojuszy nie podpisujemy. Możemy przeprowadzić jedynie fuzję (tylko najlepszych). Jest nas już sporo, więc nie możemy brać za dużo ludzi. Zwłaszcza po kilku ludzi blisko siebie.
Thores w 22.03. w 21:05
co do wojska kazdy z graczy ktorych mialam na mysli posiada dostateczna ilosc wojska,o to sie nie martw.
a co do lojalnosci i pozostalych pomimo ze opuscili nas zalozyciele tego sojuszu (odeszli do Infinity) postanowilismy sprobowac go utrzymac a przy okazji napsuc im troche krwi,co zreszta juz czynimy, wiec masz odpowiedz.
Niemniej chcielibysmy wspolpracowac z Wami poki co w ramach sojuszu i w zaleznosci od tego jak potoczy sie dalsza sytuacja dojsc do Was w terminie pozniejszym. Chcemy udowodnic naszym sprzedajnym zalozycielom ze bez nich damy sobie rade i ze nie byli takimi swietymi krowami jak im sie wydawalo.
Pozdrawiam.
Magda
Bodget w 22.03. w 20:47
oczekuje dużej ilości wojska. Potężna armia to podstawa w naszych szeregach, oraz lojalności, wierności i poświęcenia.
Tyle
Thores w 22.03. w 13:40
wiec??
Thores w 20.03. w 18:57
Tak są stosunkowo niedaleko.Opis???czego oczekujesz???
Bodget w 20.03. w 11:50
Patrzyłem. Jeżeli reszta jest niedaleko Ciebie to może być. Prosiłbym tylko o dokładny opis każdego z Was. Nie przyjmujemy byle kogo.
Thores w 20.03. w 08:00
Popatrz pierw na moje położenie,ono może stanowić pkt odniesienia:)
Thores w 20.03. w 07:58
Jesteśmy na sąsiednim k ale też niedaleko Waszych graczy,a co do położenia jest wystarczające do pomocy i ataku,możesz mi wierzyć
Bodget w 20.03. w 07:54
Musiałbyś podać nicki, a ja sprawdzę położenie wiosek.
Pozdrawiam
Thores w 20.03. w 07:37
Nasz sojusz powoli zaczyna sie rozpadać,więc piszę do Ciebie w imieniu swoim i kilku innych graczy.Chcielibyśmy do Was dołączyć choc finalnie jeszcze nie wiem w jakiej liczbie lecz liczba ta nie przekroczy 8 osób.Graczy wybrałem na podstawie wskażnika agresji,samowystarczalności,stanu wojsk,oraz zaangarzowania i wieku.Myslę że wszystkie te elementy są istotnymi dla zachowania właściwych regół czy to gry czy stosunków międzyludzkich.
pozdrawiam
Thores.
Wklejam tu bo tam znów 1000 znaków
Słuchajcie odnośnie nowych w naszym sojuszu mam takie pytanie:
Romeo2000-czy on zaprezentował komus posiadane przez siebie wojska????Nie sądzę bo najprawdopodobniej jest zwykłą farmą szukającą schronu...Popatrzcie na jego pkt wszystkie z obrony:/
Great Bolo-Pytanie podobne,z tym wyjątkiem że ten wcale nie atakuje....
Słuchajcie musimy zmienić zasady rekrutacji,a mianowicie:
Proponuje by każdy gracz jakiego mamy zamiar zaprosić oczywiście mówię o tych słabszych z 1 wioską był prezentowany na forum po nicku i by pozostali sie wypowiedzieli co do słuszności jego przyjęcia.
Zmiana ma na celu zapobieganie przyjmowaniu farm naszych graczy.
Co do Great Bolo, wziąłem go dla siebie, z tego względu iż prawdopodobnie będzie jechany przez kogoś z infi, sprawdzilem go nie posiada bardzo mocnej armii ale będzie dla mnie dobrym murem, na początku chciałem go przejąć ale to rozwiązanie będzie bardziej lukratywne, z mojej perspektywy. Jakbym go przeją infi nie będą tej wiochy atakować a tak może być w przyszłości ciekawym narzędziem do rozbijania offa (a może i deffa) w infi. Oni często atakują CR i liczę na to że takie ataki do niego skoczą ;]. Perspektywa jest długo planowa ale wydaje mi się że się to opłaci. Wątpie czy ktoś z nich się odważy skoczyć do mnie, dlatego zastosowałem taki myk ;]
A propozycja jest słuszna, Ale najlepiej jeśli w tym celu będziecie stosowali SONDY (zakłada się je tak samo jak nowy wątek i w tym samym miejscu ;])
Rada sojuszu
Też mi się wydaje że sady będą lepszym rozwiązaniem;]
hmm wydaje mi się to mało prawdopodobne , ale skoro tak uważasz więc niech będzie i tak ^^. Ale proponował bym skorzystać z obu tych opcji i sprawdzić jak to wyjdzie w praktyce
Rada sojuszu
matiu7 dzisiaj w 17:33
waszka tak obserwuje go szybko sie rozwija moze bysmy go zaprosili do siebie?
CO WY NA TO? NAJPIERW WOLAŁEM ZAPYTAĆ WAS O ZDANIE NIŻ CAŁEGO SOJUSZU BO I TAK BY WSZYSCY NIE NAPISALI CO SĄDZĄ;/