Panowie i Panie no jak by wam to powiedzieć... Zaś mnie Kozaczek próbuje zjechać chyba ;/ zobacze co mi podeśle za 4 min ;p Po 2 zjechałem farme z której ciągnę masakryczną surówkę - full pakunku - cały czas!! Tylko że to niby farma od "Imperium" sojuszu który ma 2 miejsce i mi grozi... ;/ Normalnie nie wiem co mam zrobić i jeszcze jakiś pajac mnie atakuje od nich.
Dobra mineły 4 min Kozaczek wysłał tylko zwiad - po raz chyba 5 dzisiaj ;p
Ostatnio edytowany przez zaqwe666 (2009-04-07 20:39:41)
ten co ciebie atakuje to może sobie nagwizdać. Ale martwią mnie te scany, zdaje się że cosack może mieć chrapkę na twoją wioche. Podeslemy ci trochę defa więc się nie martw i graj w spokoju. Jak tam idą ci przygotowania do grubasa?
stwierdziłem ze pierw dobijam eko do 40 lvl wszystkie kopalnie - to juz prawie ;] i w tym czasie organizuje sobie wojsko i to też mi dobrze idzie ;] a teraz dorwałem ta farme wiec idzie dopierp super wiec niedlugo... sa sa sa... bedzie grubasek A za pomoc dzieki - doceniam
no tak ale w sumie jak nie ma na co juz tej surki wydac tak na prawde to sie kopalnie buduje i koszary. Ja chwilowo tak na prawde nie mam zadnej ciekawej wiochy do przejęcia obok siebie więc czekam az się troche w pkt podniosą ;]