walnąłem coś takiego:
Sojusz nasz został założony na następujących zasadach:
1) Wspólna kooperacja
2) Aktywne uczestnictwo w życiu sojuszu
3) Jedność wartościowych graczy w celu zdominowania kontynentu/realmu
A co za tym idzie tzw. słabsze ogniwo niestety, ale będzie rychło eliminowane z naszej społeczności. Wiadomość ta jest kierowana do graczy którzy podpisują się pod tagiem sojuszu =W= nic sobie z tego nie robiąc.
Tak że więc postanowiliśmy podjąć radykalne środki zapobiegawcze:
-Każdy nie zarejestrowany na forum gracz do dnia 17.04.2009 zostanie usunięty z sojuszu. (jeśli kto kolwiek ma problem z rejestracją powinien się zgłosić do blackhaber w terminie nie przekraczającym 17.04.2009 r.)
-Każdy sunięty gracz z sojuszu zostanie w jak najszybszym czasie przejęty przez jednego z członków (przy ścisłej pomocy reszty sojuszu)
-Każdy ma obowiązek aktywnego uczestniczenia w życiu sojuszu, forum sojuszu i wszelakich innych imprez z tym związancyh.
Wiem że takie "groźby" piszą wszyscy szefowie sojuszy, jednak my nie żartujemy. Chcemy stworzyć silny sojusz. W tym celu potrzeba nam zgranych, dobrych graczy i dołożymy wszelkich starań by nasz cel osiągnąć!
Chciałbym przy okazji podziękować wszystkim, którzy prowadzą aktywną dyskusję na forum tym samym budując przyszłą społeczność kontynentu K34.
Pozdrawiam
Przepraszam że z wami tego wcześniej nie skonsultowałem ale wydało mi się to nader ważną sprawą i ufam że się ze mną zgodzicie, jeśli nie wycofam to co tutaj przedstawiłem. Zdaję sobie sprawę że mogą to być dość radykalne środki ale, gracze którzy nawet nie czytają forum są dla nas absolutnie bezużyteczni.
Rada sojuszu
Ja nie mam nic temu przeciwko;] musimy jakoś wstrząsnąć tymi graczami którzy skończyli swoją aktywność w sojuszu na przyjęciu zaproszenia;/